KISSOILLE JA KOIRILLE

Korkeatasoiset kuivamuonat, lihapakasteet ja purkkiruuat. Vitamiinit ja hivenainevalmisteet. Turkin- ja terveydenhoito- tuotteet. Pannat, valjaat ja taluttimet. Kuljetuslaatikot, makuualustat, trimmaus- ja harrastusvälineet. Heijastimet ja asusteet. Kissanhiekat ja raapimapuut. Lelut ja herkut.

LINNUILLE JA JYRSIJÖILLE

Täysravintovalmisteet, siemen- ja herkkuseokset sekä vitamiinit ja lisäravinteet. Hoitovälineet ja häkkitarvikkeet.
Lelut ja virikkeitä tarjoavat tuotteet. Talipallot ja siemenet ulkolinnuille.

KALOILLE JA TERRAARIOELÄIMILLE

Akvaariot, terraariot, kasvit ja somisteet. Hoitovälineet ja -aineet. Elävä ravinto, pakaste- ja kuivaruuat. Valmiit akvaariopaketit ja yksilöllisesti suunnitellut kokonaisuudet.

HEVOSTARVIKKEET

Korkeatasoiset rehut, vitamiinit ja lisäravinteet. Hoitotarvikkeet ja -aineet. Ratsastusvälineet ja loimet. Ratsastajalle turvaliivit, kypärät, kengät ja asusteet.

ELÄINAIHEISET TAVARAT

Monipuolinen valikoima tuotteita myös eläimen omistajalle, vaikka lahjaksi. Heijastimet, rotukalenterit, eläinmukit ja tarrat. Hoito-ohjeita ja alan kirjallisuutta.

ELÄVÄT ELÄIMET

Trooppiset makeanveden kalat ja erilaiset terraarioeläimet. Jyrsijät, kanit ja lemmikkilinnut. Ajoittain harvinaisempiakin tuttavuuksia frettejä, siilejä, maaoravia. Mukaan paljon tietoa ja/tai kirjalliset hoito-ohjeet.